Dressed for success

Hej allihopa! Idag har jag varit på stan med Rut och Frida för att shoppa nya kläder inför hösten. Ni kanske inte visste det, men jag är faktiskt väldigt bra på att spara mina pengar. Rut och Frida har pushat mig till att ha en shoppingdag då jag kan köpa allt jag behöver – och inte. Jag har nästan varit nervös inför detta. Det känns ju ångestfyllt att göra av med pengar man sparat så länge och jobbat hårt för att få ihop. Men jag hade ju verkligen inte tänkt göra slut på alla.

Jag slutade iallafall med ett par-20 påsar från massvis av olika butiker. Vi har tur att bo nära Göteborg som har en sån fantastisk shopping. Rut och Frida köpte också extremt mycket kläder och skor, men jag tror nog faktiskt att jag köpte mest av oss. Efter ett tag fick vi så ont i fötterna att vi fick lov att ta en fika. Jag kände mig så glad så jag bjöd dem på Waynes coffee, vårt favoritfik. Vi åt både lunch och fika, där, vilket tog minst två timmar. Men vad är inte skönare än en rast på shoppingdagen?

Nu när jag kom hem så kan jag inte annat än vara glad över att jag faktiskt tog mig iväg och handlade vad jag så länge har kikat på. Nu tänkte jag även beställa lite saker från Nelly.com eftersom det var slut på lite plagg som jag ville ha men som tyvärr sålts slut i butikerna. Bland annat Nike free 5.0 som jag velat ha en längre tid. Jag ville även ha en kofta från Odd Molly som skulle finnas inne i butiken, men som dessvärre var slut när jag kom dit. Det är en sån tur att vi faktiskt kan beställa saker från Internet. Tänk hur lyxigt vi har det i dagens samhälle egentligen!

När det gäller min stil så är jag ganska blandad. Ibland känner jag mig mer ”fin” och klassisk om man kan kalla det så, och ibland känner jag mer för den poppiga och moderna stilen där man har snarare mössa än hatt, sneakers istället för ballerina. Jag tror du fattar.

Här är ett exempel på en av mina favorit-youtubers som visar en fantastiskt fin lookbook. Det är väldigt likt kläder jag använder eller vill använda. Det handlar bara om att våga sticka ut! Exempelvis att våga använda färgade läppar och starka läppstift, längre trenchcoats, boyfriendjeans och alla dessa snygga kläder som jag aldrig riktigt vågar mig på. Men nu ligger de där i garderoben, väntandes på att få användas. Jag vet ju att de passar mig så bra, det sa ju Rut och Frida.. Så nu är det bara att sätta på sig dem och sluta tänka så mycket på vad andra kommer att tänka om mig.

När det handlar om kläder till ridningen så är jag alltid bekvämare och vågar ha på mig vad jag vill. Variationen är ju inte så stor, men när man måste ha på sig skorna som krävs för både komfort och stil så är det bara att ta på sig dem. Jag vet många tjejer i ridvärlden som endast köper kläder från internet för att de är snygga. De bryr sig inget om material, komfort eller hästens bästa. Det känns varken professionellt eller smakfullt, bara underligt för oss som är seriösa med ridningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *