Ett sundare liv

Hej! Mår ni bra? Jag mår hur bra som helst. Jag har börjat träna mer på senaste, och blivit betydligt mer nyttig. Innan åt jag onyttigt på helger, något jag slutat med nu!

Jag har ju exempelvis börjat gå till ett gym som finns i närheten. Jag tränar mest ben och rumpa eftersom jag tycker att det är roligast, och jag brukar oftast träna överkropp med pappa utomhus. Men gud vad roligt det är! Jag har ju aldrig tränat på gym tidigare, så det känns nästan som att en ny värld öppnat sig för mig. Däremot börjar jag bli hungrig, och ibland vill jag ha något litet att äta utan att vara för onyttig.

När man då är sugen på att göra någonting gott att bjuda på eller äta själv och inte vill få i sig massa onödigt socker så finns det massvis av olika saker man kan göra. Frågan är bara hur mycket tid man orkar lägga ned.


Jag har letat upp olika recept till enkla, nyttiga ”sötsaker” man kan göra.

Jag hittade en jättebra video som beskriver allt man behöver och exakt steg för steg hur man ska göra! Superenkelt. Hoppas ni njuter av era nyttiga proteinbollar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *