Foto i solen med Rut

Hej allihopa!

Idag hade vi sovmorgon, så jag spenderade extra tid i stallet i morse. Det finns väl inget mysigare med morgonmysiga hästar?

rutJag åkte till skolan ungefär åtta, och efter två lektioner slutade vi eftersom de ställt in de två sista på dagen. Jätteskönt, eftersom jag då kunde följa med Rut hem efter skolan och kolla på det efterlängtade Pretty little liars avsnittet jag väntat i nästan två veckor på att se. Det var så himla bra, och jag kan knappt vänta till nästa säsong.

Efter det var jag och Rut ut och fotograferade. Det är så himla kul att fotografera, fastän jag inte haft min kamera så länge. Jag lär mig fortfarande, och det är därför jag är så glad att jag har Rut som fotograferat i flera år med en nästan likadan kamera som jag har. Det finns så mycket inställningar och saker man kan göra med kameran som tar lång tid att lära sig för mig.

Bland annat lärde jag mig hur man ställer in ljuset för olika miljöer. Jag har länge haft svårt med hur man får till rätt ljusinsläpp när man är utomhus på dagen. Det blir oftast för mycket skuggor och jag har svårt att få till naturliga och fina bilder.

Klockan sju hämtade mamma mig för att åka hem för att rida Milton och Superstar. Vi tog en lång väg intill skogen, supermysigt! Jag längtar till när Frida kommer hem så att vi kan rida ihop som vi alltid brukar på kvällarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *