Jag har hittat en ny rolig hobby

Hej alla bloggläsare! Idag är jag på ett så himla bra humör, och har varit så ända sedan jag vaknade imorse.

I helgen har jag endast varit med familjen och hästarna. Jag har knappt tagit mig utanför gården, vilket var ganska skönt efter hur mycket jag åkt runt och hittat på de senaste dagarna. En lugn helg var något jag förtjänade.

Det bästa i helgen var att jag har köpt en ny tubkikare till familjen. Det är en tubkikare från Götaplatsens foto och den är hur bra som helst. Vi har en stor fågelbok hemma som vi kollat i samtidigt som vi kollat ut genom fönstret hemma. Nästa helg tänkte vi åka ut till en utsiktsplats vi har nära oss för att kunna se mer fåglar och djur. Eftersom den här tubkikaren var så skarp och bra så kan man se på ett bra avstånd, men även nära.

Jag som inte varit så pass intresserad innan blev helt förvånad hur intressant det kunde bli bara man hade en riktigt bra kikare. Jag köpte den mest för pappas skull, men nu när jag insåg hur roligt det var tror jag faktiskt att jag kommer att använda den mer än honom. Eller så kanske jag köper mig en egen som bara jag kan använda sen.

Det bästa med kikaren är att den är både vattentät för väder men även hur skön den är att hålla i. Jag har upplevt med tidigare kikare att de kan vara jobbiga att hålla i för länge i och med tyngden och material. Men denna var helt otrolig, och jag och pappa kunde sitta och kolla utan att bli trötta hur länge som helst. Jag är så himla nöjd! Det är så himla prisvärt.

Det finns även tubkikare man kan köpa som funkar ihop med Samsung, som pappa har. Jag har funderat på om jag ska byta till den eller om jag ska köpa till den. Det kan ju vara roligt att ha både och, så jag tror jag slår till med en till när han fyller år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *