På inredningskurs med mamma

inredningJag och och min mamma har ett gemensamt stort intresse förutom hästar, nämligen inredning. Det har växt mycket det senaste året, och jag hoppas att jag snart kommer kunna bli lärling eller liknande på ett jobb liknande mammas. Det är min dröm att kunna jobba med händerna, men samtidigt vill jag använda mina kunskaper till annat. Det är så svårt att välja vilken väg jag ska gå.. Samtidigt som jag älskar Milton och att hålla på med hästarna så vill jag kunna lägga ned mer tid på inredning och andra saker som jag älskar att göra.

Idag var jag och mamma på en kurs i inredning och stil på ett ställe i Göteborg. Jag har gått på några få av dessa kurser innan, men de tidigare var mer basic och då fick man mer lära sig arbetssättet (vilket jag redan visste eftersom mamma jobbar med det). Men dagens kurs var riktigt intressant och jag tror faktiskt att både jag och mamma lärde oss mycket nytt.
Hittills har vi dock endast fått sitta i ett rum och lyssna och se på videos. Det är lärorikt, men jag längtar till när vi får lära oss mer om inredning i praktiken och hur man ska tänka.

Nästa gång vi ska dit så ska alla få ett varsitt rum att inreda som vi vill, och vi vet ännu inte riktigt instruktionerna till vad det ska vara för rum eller om det är fritt så man kan göra vad man vill. Jag längtar sååå mycket!! Jag är så tacksam för att jag får göra detta. Det var mammas chef som tipsade henne om detta och att det skulle passa mig om jag vill ha möjlighet att få jobba hos dem eller med något liknande i framtiden.

Nu när jag kom hem så hade jag så mycket kreativitet och energi att släppa ut efter att bara ha suttit i ett rum och lyssnat på information, så jag dammsög och dammade hela övervåningen . Jag möblerade även om lite. Som ni kanske vet så har jag två rum hemma. Ett som jag sover i och ett lite mer kompis/jobb rum. Jag brukar alltid göra om där inne beroende för hur jag känner mig.
Idag bytte jag fåtölj mot en vi har nere i hallen, och ställde även in en klädhängare jag haft på rummet innan. Att så små saker kan göra en så stor skillnad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *