Välkommen till min blogg

Hej allihopa! Vad kul att ni hittat hit, till min blogg.

Jag har ju aldrig bloggat tidigare, så detta är helt nytt för mig. Jag hoppas att ni kommer ha tålamod med mig såhär i början. Ni får hjälpa med det här!

Till att börja med vill jag berätta för er att jag inte tänker ge ut min adress, skola eller privata saker om mig själv. Det är jättesynd, men jag har hört så många andra bloggare som trakasserats och blivit förföljda när de skrivit ut bara vilket område de bor i eller vilken skola de går på. Det är inget jag vill vara med om, så därför får det tyvärr bli såhär. Men det bör inte påverka bloggen negativt!

Min blogg kommer för det mesta handla om livet med egen häst, att ha så stort ansvar på mig men även om skolan och mina kompisar. Jag lever ett så pass hektiskt, men ändå fantastiskt liv. Tävlingarna jag är på nästan varje helg med min stjärna Milton är det roligaste som finns!

Jag tror att mitt liv skiljer sig mycket från många andra ungdomar som festar och dricker, och därför är min blogg bli så pass annorlunda från många andras.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *