Vill du lyckas i hästvärlden?

Det är många som skrivit till mig på sociala medier och efterfrågat ett inlägg om mina rutiner i stallet, hur man bär sig åt när man köper en ny häst och hur man lyckas inom hästvärlden.

Det är väldigt lätt för mig att sitta och säga att man ska göra si och så, men tyvärr så skiljer sig det så pass mycket från person till person, var man bor och framförallt hur man bor. Jag har ju turen att ha en familj med samma hästintresse som jag själv, och ett stall på gården, men alla har det inte så tyvärr. Därför blir det svårt att hjälpa er utifrån allas livssituation.

Något jag däremot kan guida er genom är hur man lyckas inom hästvärlden. Så bra som jag kan iallafall.

Det första ni behöver veta är att det inte kommer bli lätt. Kommer du att ha möjlighet att lägga ned tiden som behövs? Har du verkligen ork för att gå upp tidigt på morgonen, sköta hästarna och göra allt som krävs för att lyckas? Och ändå klara skolan. Om du har kryssat av de punkterna och är redo för att satsa, så är det bara att köra.

Träna så ofta du kan, lägg ned pengarna du har på nya ridkläder och saker till hästarna, men framförallt så måste du lägga ned din själ på allt som behövs göras. Vill du vinna tävlingen? Då måste du investera i extra mycket tid på din häst. Roligt kommer du garanterat att ha, jag lovar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *